Hoppa till sidans innehåll

Snart dags och vilka priser du kan vinna!

17 OKT 2017 21:53
4 dagar kvar till starten går kl 1500 på lördag! Anmälan helt fram till start, men om du gör det tävlingsdagen kostar 50 kr extra (100 kr fram till och med fredagskvällen). I texten under kan du läsa om våra samarbetspartners!
  • Skapad: 17 OKT 2017 21:53

Vi har en hel del priser som vi kommer att dela ut:

Lumonite – lyser upp stigen på natten
Vinnarna i dam- respektive herrklassen går hem med varsin Lumonite Compass R (värde 1499:-). Compass R har imponerande prestanda till en väldigt låg vikt (163g inkl pannband). Lägg till oslagbar kvalitet och hög användarvänlighet så har du snabbt en ny favoritlampa under årets mörka månader.
Läs mer på www.lumonite.com

Maurten – ingen vanlig sportdryck
Isaberg500 är stolta över att kunna erbjuda sportdryck från Maurten under loppet. Maurten är en svensk innovation som idag används av flera av världens främsta uthållighetsidrottare. Maurtens sportdryck är väldig rik på kolhydrater men tack vare en unik teknik också extremt skonsam mot magen. Maurten innehåller inga onödiga tillsatser, färgämnen eller ens smak – bara kolhydrater och salt. 
Läs mer på www.maurten.com


Runon.se – Oss löpare emellan 
Runon drivs av löpare, de vet hur viktigt det är att produkterna man använder vid löpning skall sitta bra för att inte skapa obehag eller skav, de skall hjälpa dig att prestera utan att märkas av, dessutom skall de vara slitstarka, behålla sina egenskaper i tvätt efter tvätt och motsvara förväntningarna i steg efter steg, mil efter mil... Därför arbetar Runon med noga utvalda varumärken vars produkter sedan testas och utvärderas.
Läs mer på www.runon.se


Radroller.se – Världens bästa redskap för egenmassage
RAD handlar om en sak – förbättrad rörelsekvalitet. Stela och spända muskler och begränsad rörlighet har inte en chans mot vad RAD tar med till kalaset. RAD erbjuder några av världens mest avancerade redskap för egenbehandling och egenmassage (self myofascial release) och hjälper dig också att snabba på återhämtningen. De har ett brett utbud av produkter så det finns något för alla och alla behov.
Läs mer på www.radroller.se

Native Fitness – medarrangör till Isaberg500
Native Fitness drivs av Niklas Bohman och är medarrangör till isaberg500 tillsammans med GI Multi. Det var Niklas som födde idéen om ett lopp på Isaberg och till Isaberg500 har Native Fitness även sponsrat med träningsmattor till prisbordet.
Läs mer på www.nativefitness.se

Skribent: Geir Inge Folkestad
Epost: Adressen Gömd

avlang logga

  

Postadress:
Anderstorps OK - Friidrott
Magnus Andersson, Södergatan 25
33431 Anderstorp

Kontakt:
Tel: 0705806620
E-post: This is a mailto link...

Se all info